Sjanger: Interaktivt spil

Glitch Colliders

Glitch Colliders er et IRL gaming-konsept med fokus på fysisk aktivitet, strategi og lagspill. Handlingen kort fortalt: AI har så klart tatt over jobbene våre og redusert mennesker til rent underholdningsprodukt. Menneskene skal kjempe i en futuristisk sport, kalt Glitch Colliders, hvor fysiske prestasjoner krysses med teknologiske muligheter. En slags hevn for årevis med blåskjerm og syntax error. Spillet er rettet mot bred en bred målgruppe – voksne og unge.

BEGRUNNELSE: Et godt utviklet og finansiert spill på et høyt profesjonelt nivå. Søker har vunnet pitchekonkurranser og utvikler her også ny spillteknologi.

Den Ville Verden

Jorda er på randen til et eksplosivt utbrudd. Kan dyrene i skogen stoppe det før det er for sent?
Den Ville Verden er en øko-thriller i dataspillform, hvor man spiller som ulike dyr som må komme sammen for å gjøre noe før katastrofen inntreffer.

Begrunnelse: Et originalt spill med relevant og fin tematikk. Spillet både underholder og informerer og har en klar målgruppe.

Den hodeløse sopranen

De besøgende skal hjælpe pianisten med at få hovedet sat tilbage på sopranen, så hun kan synge igen. Installationen kommer til at stå på Fossekleiva Kultursenter.

Sørnorsk Filmsenter AS

Kongensgate 6
N-4610 Kristiansand
post@sornorskfilm.no
+47 918 08 221

Våpenskjold

Levert av Egde