Sjanger: animasjon

BALLER

PRODUKSJON – ANIMASJON

Velkommen til Ballevik i Setesdal.Her vokser fotballen Tomm opp. I ei bygd preget av Bowlingkuler, er det ikke lett å være en liten fotball. Sammen med vennen Anja, ei overtent håndballjente og den nye gutten i klassen, den amerikanske fotballen Fumble, legger de ut på store eventyr.

Begrunnelse: Universet Baller er utviklet over flere år. Både bøker og spill er på gang.  Setesdalkulturen (Bygda Valle i Setesdal står på Unescos verdenskulturarv-liste) står sterkt i serien. Denne første episoden i en planlagt serie på 12, er morsom, fantasirik og fargesterk. En lun humor vil trekke til seg mange målgrupper, i hovedsak familiesegmentet. Et univers med stort mangfold og mange visuelle muligheter.

THE FABULOUS G.A.Y. SQUAD

The Fabulous G.A.Y. Squad is an animated comedy/action/adventure series featuring a team of gay superheroes, operating from their fabulous headquarters in Oslo, out to save the world against bad guys and bad taste.

Begrunnelse: Dave King er en anerkjent animatør og animasjonsfilmskaper. Ideen til serien om de homofile superheltene som skal redde verden fra slemme menn og dårlig smak, er både artig og forfriskende.

Sørnorsk Filmsenter AS

Kongensgate 6
N-4610 Kristiansand
post@sornorskfilm.no
+47 918 08 221

Våpenskjold

Levert av Egde