Stem på årets filmarbeider !

Skrevet av julie den . Publisert i .

Tradisjonen tro skal vi kåre årets filmarbeider 2021. Vinneren annonseres på julefesten 10. desember (mer info om festen kommer snart !). Nå kan du stemme på din favoritt kandidat ved å sende mail til julie@sornorskfilm.no.

Og de nominerte er :

Daniel Fahre er filmregissør og gründer og medeier i Fenomen. Han regisserte Sammen om drømmen om den norske poptvillingduoen Marcus & Martinus, utgitt i 2017. Filmen vant publikumsprisen folkets Amanda under Amandaprisen 2017.Filmen satte rekord i Norge, med den beste åpningen for en dokumentar noensinne.I 2019 regisserte han Born2Drive om motorsportutøveren Oliver Solberg, som ble nominert til beste dokumentar under Amandaprisen 2019. Han er regissør for TV-serien Rådebank som ble lansert på NRK i mars 2020. Sesong 2 ble lansert i januar 2021 og ble nominert til 11 priser under Gullruten 2021. Fahre vant selv Gullruten i klassen beste regi, tv-drama.

 

 

Geir Bergersen har bakgrunn som TV-reporter og produsent i TV2, NRK og TV3 siden 1990, han har også jobbet som lydmann og produksjonsleder i filmproduksjon siden slutten av 1980-tallet.  Siden 2010 har han drevet Skagerak Film AS i Stavern i Vestfold Telemark, der han har produsert oppdragsfilm, dokumentar, reklame og dramaproduksjoner.  Han har som produsent jobbet med bransjeutvikling i Vestfold siden 2010, og også bidratt til talentutvikling av unge filmskapere.   Siden 2019 har han også bidratt med location-utvikling og tatt oppdrag som linjeprodusent for utenlandske produksjoner i Vestfold Telemark og resten av Norge.

 

 

 

 

Malene Oppheim ramlet bokstavelig talt inn i filmbransjen og AmodeiVisual for noen år siden. Det var kanskje en tilfeldighet som brakte henne inn, men hun har på kort tid etablert seg som solid filmprodusent i regionen. Malene har de siste par årene produsert og co-produsert flere prosjekter innen dokumentar- og fiksjonsjangeren, og har i dag flere spennende prosjekter i ulike faser.

Malene har fire barn, er veldig glad i cortado og setter stor pris på multer og en lang tur i skauen!

 

 

 

 

 

Ola Røyseland synes det er kleint å skrive om seg selv i tredjeperson. Men han liker å lage film. Aller helst i co-regi med kona på egne prosjekter.

Men han har også verdens kuleste jobb, som er å lære ANDRE å lage film. På Samsen kulturhus. Det liker han faktisk så godt at i år starten han liksågodt taletprogrammet “Film 20+”, og jobber dermed dobbelt så mye kveld og helg. Men det gjør jo ikke noe, for finnes det noe gøyere en å lage film?

Hvertfall ikke å skrive om seg selv, tenkte Ola, og konkluderte med at nå var denne korte bioen lang nok.

Sørnorsk Filmsenter AS

Kongensgate 6
N-4610 Kristiansand
post@sornorskfilm.no
+47 918 08 221

Våpenskjold

Levert av Egde