MIRAGE PROFESSIONALS

Skrevet av julie den . Publisert i .

Har du et kreativt dokumentarfilmprosjekt i sen utvikling og produksjon?

MIRAGE inviterer til intensive en til en samtaler med den internasjonale salgsagenten Irena Taskovski fra Taskovski Films. Ta kontakt innen 30. september!

MIRAGE er en ny internasjonal filmfestival i Oslo dedikert den kunstneriske dokumentaren og hybrid-filmen; the art of the real. Festivalen er en hyllest til filmkunsten, og et samlingssted for filmskapere og kunstnerne fra hele verden.

I år lanserer de også MIRAGE PROFESSIONALS, en satsning rundt å bygge en plattform for håndverket bak filmskaperprosessen. MIRAGE lanserer snart årets program, med et bredt innhold av mesterklasser, workshops, samtaler og sosiale eventer.

Blant annet vil den internasjonale salgsagenten Irena Taskovski fra Taskovski Films, som står bak en rekke prisvinnende filmer, holde en mesterklasse om distribusjon, salg og festival strategier. I tillegg vil 3 prosjekter plukkes ut for å en intensiv one-to-one session med Irena for å forbedre prosjektets presentasjon og internasjonale potensiale.

Har du et kreativt dokumentarfilmprosjekt i sen utvikling eller i produksjon, send oss en teaser + kort beskrivelse til: racha@mirage.no, innen 30. september.

Sørnorsk Filmsenter AS

Kongensgate 6
N-4610 Kristiansand
post@sornorskfilm.no
+47 918 08 221

Våpenskjold

Levert av Egde