Vi har sett Perleporten!

Skrevet av John Nomedal den . Publisert i .

Torsdagskveld 31.august ble gata foran kinoen i Kristiansand by fylt til randen med et stort publikum. Ved siden av filmskaperne bak filmen og deres venner og familie, dukket det såpass mange nysgjerrige sørlendinger at Kristiansand Kino måtte tilføye to ekstra forestillinger samme kveld. Perleporten har tatt hele 5 år å lage fra start til slutt, og det er ikke å legge skjul på at det har stormet rundt produksjonen spesielt på Sørlandet etter både teaser og traileren ble lansert for en god måned siden. Med sagt var det utrolig god stemning i en utsolgt sal 1 på førpremieren.

Før filmen startet ønsket regissør Jonas Matzow Gulbrandsen velkommen ved å takke filmcrewet, og alle som hadde bidratt med å få filmen i havn, og den listen var ikke kort! Etter alle de involverte ble dratt opp på scenen og applausen fadet ut ble det showtime.

Perleporten forteller historien om Trond som prøver å ta livet sitt etter at kona avslører hans spillegalskap. I møte med Jesus og sin nye nøkterne livsstil, får han en genial forretningside, som gjør ham rik på kort tid. Trond gir nå penger til fattige i et veldedighetsprogram på tv, men føler seg lurt av en rumensk tigger. Han reiser derfor sammen med byens varaordfører til Romania, for å bevise at tiggerne bygger nye hus for pengene de tjener i Norge (nf.kino.no).

Vi ønsker Matzow Gulbrandsen brødrene, produsent Kikki Strømstad og resten av teamet bak filmen masse lykke til med lanseringen. Vi heier på dere!

Les mer om filmen og se trailern her.

Foto:  Sørnorsk filmsenter, Kristian Nomedal og Marius Matzow Gulbrandsen FNF.

Enter Perleporten!
Sørnorsk filmsenters daglig leder Ingrid Dokka sammen med styreleder Daniel Nordgård understreker at kunsten skal være fri!
Produsent Kikki Strømstad og regissør Jonas Matzow Gulbrandsen takker og bukker!
Takk til filmskaperne!
Sørnorsk Filmsenter AS

Kongensgate 6
N-4610 Kristiansand
post@sornorskfilm.no
+47 918 08 221

Våpenskjold

Levert av Egde