Spillkonventet 2023

Skrevet av John Nomedal den . Publisert i .

Spillkonventet 2023 gikk av stabelen 19-20.juni på hotell Soria Moria som ligger på toppen av Holmenkollen i Oslo. Det ble to dager med fullt fokus på spillkultur, bransje og spill i utvikling. Store og småe aktører presenterte «work in progress» blant annet Kristiansanderen Mads Stensrud (Fabler AS) som vant Sørnorsk filmsenters spillpitch konkurranse i 2021 med spillet SLOSS.
Programmet var sammensatt med alt fra eksempelvis forretningsjuss knytta til etablering av spillselskap til rettigheter til musikk i spillverden, og hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen Virke snakket om hvordan de har jobbet med regjeringens nye spillstrategi som snart er ferdig.

Under testbonanazen fikk deltakerne prøve ut en rekke av spill, hvor en av høyepunktene var å prøve ut filmskaper Ellen Landes Nøkken –  en VR opplevelse, som er produsert av nok en Kristiansander Kristian Mosvold (Substans Film AS).

En stor takk til Viken filmsenter for et vellykket konvent. Sørnorsk Filmsenter ser fremt til å delta på neste års konvent når den tid kommer.

 

Sørnorsk Filmsenter AS

Kongensgate 6
N-4610 Kristiansand
post@sornorskfilm.no
+47 918 08 221

Våpenskjold

Levert av Egde