NRK – Nye Stemmer 2022

Skrevet av julie den . Publisert i .

Å finne veien inn i mediebransjen er utfordrende. Hvem sender jeg manuset mitt til? Hvordan jobber et produksjonsselskap? Hvordan kan du lage din egen TV-serie, podkast eller dokumentar? Hvis dette er spørsmål du lurer på, kan du få svar på Nye Stemmer!

Nye Stemmer er et arrangement for unge mediefolk som søker veien inn til film- og TV-bransjen. Dette er et møte- og samlingspunkt mellom mennesker i etableringsfasen og innflytelsesrike aktører fra hele bransjen.

Brenner du inne med en idé til en dokumentar, podkast eller dramaserie, har du mulighet til å pitche den.  Alle som pitcher får en 45 minutters workshop ledet av noen som jobber i utviklingsavdelingen i NRK.

Denne fagdagen vil du møte forfattere, produsenter, fotografer, dokumentarister og alt-muligmennesker fra forskjellige avdelinger i NRK og andre mediehus.

Arrangementene er:

12.september – Oslo

20.oktober – Bergen

27.oktober – Trondheim

 

Er dette noe du har lyst til å delta på, send en e-post til nyestemmer@nrk.no – merk emnefeltet med: «Nye Stemmer – BYEN DU ØNSKER». Skriv litt om hvem du er og hvorfor du vil være med. Fristen for å søke er 29. august i Oslo og 16. september for Bergen og Trondheim.  Vi sender bekreftelse på e-post med påmelding for dem som får delta. Bare ta kontakt om du har noen spørsmål.

Sørnorsk Filmsenter AS

Kongensgate 6
N-4610 Kristiansand
post@sornorskfilm.no
+47 918 08 221

Våpenskjold

Levert av Egde