KORT INNPÅ #3

Skrevet av julie den . Publisert i .

 

Hjertelig velkommen til KORT INNPÅ #3 !

Tid og Sted : mandag 7.november kl 18.00, på Aladdin i Kongensgate 6 i Kristiansand. Arrangementet er gratis.

Her er programmet:

Albatross (14min)

På vei til minnestunden etter farens begravelse, møtes brødrene Jens og Olav på en golfbane for en et endelig oppgjør om deres vidt forskjellige barndom og hvem faren egentlig var.

Regi og manus: Mathias Rusvik, Produsent: Stine Blichfeldt

Baby Boom (14min) :

Den middelaldrende alkoholikeren Runar mener han har scoret den perfekte daten. Ting tar en merkelig vending når han innser at han er impregnert med hennes fremmede egg

Regi: Thomas Lunde, Manus: Espen Aukan, Martin Ødegaarden og Thomas Lunde Produsenter: Geir Bergersen og Tina S. Karlsen

Regissøren (13min):

En nyutdannet kvinnelig regissør ønsker å sette opp en afro-futuristisk forestilling med sin teatergruppe på Nationaltheatret. Hun er invitert til å pitche prosjektet sitt for teatersjefen, men møtet går ikke som planlagt. Hun forstår raskt at den kunstneriske lederen er mer interessert i hva hun representerer enn hva hun har å si.

Regi og manus: Ingrid Liavaag og Linda Gathu, Produsenter: Ingrid Liavaag, Siri Bråtveit, Nina Barbosa

Arvesmerte (7min):

En kortfilm om å leve med depresjon og konsekvensene av et selvmord. «Et selvmord avslutter ikke smerten, det bare gir den videre til andre.»

Regi og manus : Ola og Zyna Røyseland, Produsent: Ola Røyseland

Portør (15min):

Mai Linn jobber som portør på et sykehus. Hennes kollegaer tar henne for gitt, og legger nesten ikke merke til henne. Hun føler at hun har grodd fast og står stille, litt som mose. Men inni henne eksisterer det et rikt indre liv og en drøm om å bli sett, hørt og et ønske om å knytte seg til folk. 

Regi og manus: Lisa Enes, Produsent: Helland Produksjon

Gjensyn (30min)

Da Tyra reiser hjem for å besøke familien, i anledning hennes elskede fars 20. dødsdag, blir deres verden snudd på hodet når faren ringer på døren samme kveld. Brått konfronteres de alle med hva sorgen har gjort med dem.

Regi: Iain Forbes, manus: Lina Csillag & Iain Forbes, produsent : Tøri Gjendal

Sørnorsk Filmsenter AS

Kongensgate 6
N-4610 Kristiansand
post@sornorskfilm.no
+47 918 08 221

Våpenskjold

Levert av Egde