Pattaya for mine føtter – TV-dokumentar

46 min.

Produsent Kjetil Johnsen i Novemberfilm ble invitert til Pattaya Thailand, av restauranteier Roar Sørensen fra Stavanger. Sørensen driver baren Blue Lagoon like ved strandpromenaden i den myteomspunne byen en snau times kjøring fra hovedstaden Bangkok. Høsten 2009 takket Johnsen og regissør Aksel Storstein ja til invitasjonen. Resultatet ble sendt på TV2 vinteren 2010.

Pattaya regnes av mange for å være verdens sex-hovedstad nr 1. Byen har et frynsete rykte, ikke minst på grunn av de mange overgrepssakene mot barn som har versert der de siste 20 årene årene. Pattaya er også kjent for å huse mange farlige kriminelle, blant annet fra Norge. Sørensen mener imidlertid Pattaya har langt mer å by på enn fyll og prostitusjon. Han ville motbevise det han kaller er feilaktige påstander om verdens beste by – Novemberfilm fikk slippe til i 8 dager.

Filmen ”Pattaya for mine føtter” er en ellevill historie om fest, menn, lettkledde kvinner, savn og kjærlighet. Og ikke minst er dette en film om hvordan nordmenn tar seg til rette i et land langt, langt borte fra Norge.

Produsent: Novemberfilm AS v/ Kjetil Johnsen
Regi: Aksel Storstein

Vist på TV 2 første gang i 2010. Hadde nesten 400.000 seere ved første gangs visning, sesongens mest sette dokumentar på TV 2.