Advokaten fra gata

ADVOKATEN FRA GATA

Per Holter Andersen levde 15 år som rusmisbruker før han innså at han måte forandre livet eller dø. Idag er han utdannet jurist og snart ferdig utlært advokat hos Advokatfirma Sylte i Kristiansand. Han trekker fremdeles på gata – for å hjelpe andre.

Som rusmisbrukere mistet Per Holter alt han hadde og alle han hadde. Per endte i fengsel etter en fatal bilulykke og dette ble det store vendepunktet i liv hans. Han kom seg inn i behandling og klarte sakte men sikkert å karre seg tilbake til livet og begynte å studere juss. Idag er han utdannet jurist og snart ferdig utlært advokat hos Advokatfirma Sylte i Kristiansand.

Dette er historien om hvordan han i dag trekker tilbake til gata og bruker loven, og sin egen fortid til å hjelpe andre. En dag blir Per Holter Andersen innhentet av fortiden og må kjempe en siste kamp for sin beste venn som ennå er der ute på kjøret. Et vennskap står på prøve, og han havner i et dilemma om å holde på et langt vennskap og sin nye rolle som advokat.

Per Holter Andersen er en annerledes advokat. Han er advokaten fra gata.

Dette er en film om ikke å gi opp. Om ikke å ta på seg offerrollen, men om å forvandle svakhet til styrke og kjempe seg tilbake til et verdig liv.

Sørnorsk Filmsenter AS

Kongensgate 6
N-4610 Kristiansand
post@sornorskfilm.no
+47 918 08 221

Våpenskjold

Levert av Egde